Pages

Monday, December 19, 2011

..++ Koleksi Terbaik Sepanjang Zaman ++..

Salam a'laik ! Pergh ! Lama seh aku tak up-tarikh *update* blog kesayangan aku ni :'D . So, ape mcm ? Sehat ? Aku, alhamdulillah . Baik ! Paper pon da abes da . Lega bhaii ! Hehehe . 

Ouh! Hari ni aku nak cite sikit tentang antara bende yg berharga pernah aku terima daripada beberapa umat tertentu . Anyways, thanks again laa kan *wlpn rasanya dulu sewaktu korg bagi, aku da ucp trimas . Tapi, takpelahh ! :'D* Mehh , aku pleasing sikit . Hehehe

 Ini antara dari sekolah2 yg pernah aku tumpang belajar . Since aku tadika, rendah dan menengah :')
 Hehehe . Sikit jehh , x macam korang banyaknya :') Tapi, ini da cukop buat almari aku penuh . Hehe. So, memadailah :')
 And, ini pulak dari member2, sedara mara and cikgu serta sebagainya. Thanks yow da bermurah hati nak bagi aku . Hehehe . Aku simpan bhaii, WALAUPUN aku da x igt certain tu sape bagi . HAHAHAA :'D
 Bila da kumpol semua ni, mcm banyak laa pulak . Tak sangka aku . Hehehe . Maceh semua :')
Apapon, Insyaallah, aku jaga benda ni baik2 . Ni jelaa kenangan yg ada lepas tinggalkan alam persekolahan . Maklomlaa, lepas ni alam lain pulak . Hee :') . Sayang bhaii dekat hadiah pemberian korang ni . Thanks sangat2 :')

So, ini antara koleksi yg aku dpt pleasing kan pada korg . Aku just nak korg twu, apa jehh yg korg beri, aku simpan, jaga elok2 and aku akan kenangan smpai bila-bila . Aku appreciate korg sbb, ke mana je korg blah , korg tetap ingat aku . *wlpn aku kdg2 x igt kat korg! HAHAHA* :'p

aishahKay : Terasa cam artis lak ade koleksi pemberian org . HAHAHA . Sape yg dpt hadiah aku, simpan elok2 jgk noh ! Sayang korg ! :'D

No comments:

Post a Comment